REPORT: Osvračín B - Chodov B

16.09.2011 11:24

Na historicky první mistrovský zápas Osvračína B si museli domácí fanoušci počkat až do třetího kola, kdy při pouťových slavnostech přivítali soupeře z Chodova. Zápas byl od samého začátku hodně vyronaný, bylo vidět, že se utkali dva rovnocenné týmy. Šance i nepřesné přihrávky byly k vidění na obou stranách. První se ovšem nakonec radovali domácí. Petr Bláha ukořistil balón, který si dovedl až levé lajně velkého vápna, odkud dokázal přesně přihrát volnému Stanislavu Raindlovi, který levačkou dokázal překonat chodovského brankáře. Tato akce se domácím povedla v úplnem závěru prvního poločasu, do kabin se tak šlo s našim jednobrankovým vedením.

I druhý poločas nabízel mnoho šancí na obou stranách. Únik a střelu k zadní tyči Pavla Kurky všal nezastavil ani brankář Muchna. Poté jsme měli obrovskou příležitost k tomu strhnout vedení na svou stranu, před prázdnou brankou se ovšem míč Jirkovi Kastnerovi zamotal a nedokázal ho dopravit do sítě. Tuto minelu mohl potrestat chodovský útočník, v závěru zápasu však nedokázal po svém samostatném úniku překonat našeho gólmana. Zápas tedy skončil remízou, Osvračín B tak může slavit historicky první bod.

O ten druhý se ještě bojovalo v penaltovém rozstřelu. V něm ukázali pevnější nervy hráči Chodova a výsledkem 4:1 na PK si tak připsali druhý bod.

Sestava Osvračína: Muchna - Bláha P. - Štengl Z. (Kastner Jan)- Vodvářka - Chocholatý Vlastimil - Bednarski - Raindl S. - Rakowski P. - Král M. (Mandlík)- Kastner Jiří - Palenčár Vojtěch (Skala P.)

Branky: Raindl Stanislav - Kurek Pavel