REPORT: Osvračín A - Holýšov B

16.09.2011 11:13

Pouťové utkání slibovalo parádní podívanou, když celek Holýšova na naše hřiště přijel v téměř kompletní sestavě. Hra se zpočátku přelévala ze strany na stranu, holýšovští tak hrozili především ze standartních akcí. Střelu z přímého kopu pod břevno však náš brankář vyrazil. První gól zápasu přinesla až chyba našich hráčů ve středu pole, když svůj důraz a bojovnost dokázal uplatnit holýšovský Josef Kubina, který dokázal projít přes čtyři hráče a střelou přes padajícího brankáře rozvlnit síť. O pár minut později se k míči dostal tentýž hráč, který na úrovni velkého vápna obehrál tři naše obránce a nekompromisní střelou do šibenice nedal brankáři Muchnovi žádnou šanci. Poločasový stav tak byl 0:2 pro Holýšov.

Hned od úvodu druhého poločasu se však naši hráči zvedli a znatelně svého soka přehrávali. Jejich snaha vygradovala brankou Míry Duchoně, který dostal parádní kolmici do běhu a dokázal propálit holýšovského gólmana Steinbacha. Další šance na sebe nenechaly dlouho čekat, když Víťa Černý nejprve nedokázal proměnit svůj únik a v souboji jeden na jednoho byl on tím poraženým. Tento hráč dokázal v zápětí nastřelit tyčku. Výsledek ovšem nakonec potvrdili holýšovští, když z brejku dokázal obstřelit vybíhajícího gólmana Štěpán Kundrata. V závěru zápasu dal konečnou podobu výsledku přesnou střelou k tyči z přímého kopu Petr Dostálík. Osvračín A tak prohrál 1:4.

Sestava Osvračína: Muchna - Blecha S. - Wendl A. - Janka - Duchoň Z. - Kastner Jiří - Nauš L. - Černý - Chocholatý Václav - Duchoň M.- Wendl L.

Branky: Duchoň Miroslav - Kubina Josef 2, Dostálík Petr, Kundrata Štěpán